Alpacaloca Huivi Army Green

59,00


Alpaca Loca on nuori, Reilun kaupan yritys joka on erikoistunut korkealaatuisiin alpakan villasta valmistettuihin tuotteisiin. Laatu, perinteet, sosiaalinen vastuu ja eläinten hyvinvointi ovat Alpaca Locan ydinarvoja. Tuotteet ovat käsintehtyjä ja valmistettu Andien vuoristossa Ecuadorissa, pienessä käsityöläisten yhteisössä. Reilun kaupan avulla varmistetaan, että asiakas osallistuu suoraan paikallisen talouden kasvuun ja näin ollen auttaa säilyttämään ainutlaatuista villakudontaperinnettä yhteisössä.

Alpaca Localle on tärkeää miten alpakoiden villat hankitaan. Alpakoiden kerintä tehdään eläinystävällisellä tavalla ja se on hyödyksi näille pienille eläimille. Talvet ovat Andeilla kylmiä ja paksu villa pitää heidät lämpöisenä. Kesät taas ovat kuumia, joten Ecuadorin maanviljelijät auttavat alpakoita kerimällä heidän villansa.

Olemalla ystävällisiä kutojille, maanviljelijöille ja alpakoille, tekevät Alpaca Locan tuotteista vieläkin kauniimpia.

Alpakan villasta tehty, monikäyttöinen ja laadukas huivi. Alpakan villa on luonnollinen, erittäin pehmeä kangas ja sillä on monia etuja verrattuna lampaan villaan ja kashmiriin.

  • Kevyt ja kestävä kuitu: erittäin kevyt ja hengittää täydellisesti - pehmeämpi kuin kashmir ja lämpimämpi kuin lampaan villa
  • Ei kutiava ja hypoallergeeninen, ei sisällä lanoliinia
  • Hylkii likaa ja vettä
  • Pysyy pehmeänä: ainutlaatuinen yhdistelmä kestävää alpakan villaa ja akryyliä

Huivi on Reilun Kaupan tuote ja eläinystävällisesti tuotettu.

Koko: 200 x 65 cm

Materiaali: 80% Alpakan villa ja 20% Akryyli

Suunnittelija: ALPACA LOCA

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Alpacaloca, Tuotteet, Lippikset, Pipot ja Huivit, Aikuisten, Asusteet